Zeer tevreden over mijn led producten van Letsleds

LOGO-letsleds-nieuw-groot

Ik ben na aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Nijmegen. We wilde de badkamer, de keuken en de woonkamer graag en mooie moderne uitstraling geven. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat led verlichting aanbiedt. Nadat we een tijdje hadden bezocht kwamen we terecht op de website van Letsleds. 

Een zeer goede en overzichtelijke website met veel informatie

Toen we terecht kwamen op de website van Letsleds kwamen terecht op een erg goede en voorechtelijke website. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloten we om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf.

LED-opbouwspot-5Watt-rond-WIT-dimbaar

Zeer voordelige prijzen voor de led producten 

Het bedrijf biedt een zeer groot aanbod anw waardoor je er veel keuze hebt tussen verschillende led producten. Nadat we een aantal led spots met elkaar hadden vergeleken besloten om over te gaan tot een aankoop. De led spots werden namelijk aangeboden voor een erg voordelige prijs. Onze producten werden de volgende dag al geleverd. Daarom zijn we ook erg tevreden over Letsleds.