Neem een kijkje op https://www.rondomwerk.nl/ voor een goede loopbanbegeleiding

rondomwerk

Ik ben sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Een van mijn werknemers kwam echter niet meer goed mee in het werk dat we verrichten. Daarom leek het mij ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar een bedrijf dat loopbaanbegeleiding aanbiedt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik terecht op https://www.rondomwerk.nl/.

Een zeer goede en overzichtelijke website met veel informatie

Toen ik terecht kwam op https://www.rondomwerk.nl/ kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf heeft een plaatsingspercentage van 73% en vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen. 

https://www.rondomwerk.nl/

Zeer goed geholpen bij Rondom werk

We konden al erg snel terecht voor een intake gesprek. Nadat mijn werknemer een aantal testen had afgelegd waar de rest van de gesprekken op waren gebaseerd besloten we om een nieuwe naam voor hem te zoeken. Een aantal weken later had het bedrijf al een nieuwe baan voor hem gevonden waar hij het nu erg naar zijn zin heeft. Daarom ben ik ook erg tevreden over Rondom werk .