Mijn administratie door administratiekantoor Heylo laten overnemen

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Ik had mezelf echter erg verkeken op de tijd dat de administratie in beslag neemt. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een goed administratiekantoor. Nadat ik een tijdje had gezocht kwam ik terecht op de website van administratiekantoor Heylo.

Veel websites bezocht en met elkaar vergeleken

Toen ik op het internet op zoek ging naar een administratiekantoor kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites ahd bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik terecht op de website van administratiekantoor Heylo. Dit administratiekantoor sprak mij het meeste aan omdat de website van het bedrijf erg goed en overzichtelijk is. op de website is ook erg veel informatie te vinden die mij erg aansprak. Daarom besloot ik ook na het lezen van de informatie om contact met het administratiekantoor op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Super tevreden over administratiekantoor Heylo

Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en alles werd mij uitgebreid uitgelegd. De tarieven die het kantoor hanteert spraken mij ook erg aan waardoor ik besloot om de administratie door administratiekantoor Heylo over te laten nemen. Dit doen zijn nu een aantal maanden en ik ben super tevreden want het scheelt mij erg veel tijd.